overlay

SÜREKLİ İŞÇİ İSTİHDAMI KESİN SINAV SONUÇLARI HAKKINDA İLAN

1-Bakanlığımız taşra teşkilatı hizmet birimlerinde 4857 sayılı İş Kanunu ve İlgili Yönetmelik hükümleri kapsamında ihtiyaç duyulan sürekli işçi istihdamına ilişkin sözlü sınav sonucu Kesin Listeler ektedir.

2-Adayların yapmış olduğu itirazlara ilişkin ilgili komisyon tarafından alınan kararlar adayların adreslerine gönderilecektir.

3-Sözlü sınavda "ASIL" olarak başaralı olan adayların 11-15 Nisan 2019 (Mesai Saatleri Dahilinde) tarihleri arasında ekte yer alan Açıktan Atama Başvuru Formu'nu doldurmaları ve yine ekte de yer alan Atamaya Esas belgeleri hazırlayarak Müdürlüğümüze elden teslim etmeleri gerekmektedir.

4-"YEDEK" olarak başarılı olan adaylar bu süreçte evrak teslimi yapmayacaktır. “ASIL” olarak yerleşen adaylardan atama şartlarını taşımadığı tespit edilenlerin yerine sırasıyla 1. Yedekten başlamak üzere işlem yapılacaktır.

5-Ancak Sınav sonucunda Asıl ve Yedek olan adayların atamasının yapılacağı anlamına gelmemekte olup, adayların Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlanmasından sonra atama işlemleri Bakanlığımızca yapılacaktır.

İlgililere İlanen Duyurulur.

Sözlü Sınav Kesin Sonuçları

BİYOMEDİKAL

BİLGİSAYAR SİSTEM KURULUM

ELEKTRİKÇİ

GÜVENLİK

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME LİSANS

YARDIMCI KLİNİK ELEMANI (DİŞ)

VERİ GİRİŞİ VE KONTROL İŞLETMENİ

ŞOFÖR

KLİNİK DESTEK HASTANE

HASTA KARŞILAMA VE YÖNLENDİRME ÖNLİSANS

AMBULANS SÜRÜCÜSÜ

ATAMAYA ESAS BELGELER.

AÇIKTAN ATAMA BAŞVURU FORMU.

MAL BİLDİRİM FORMU.